comment 0

Low-key jul

Selv om jeg elsker desember og alle pepperkakene, alt pinnekjøttet, alle klementinene, alle grøtsøndagene og alle de sosiale sammenkomstene måneden bringer med seg, så holder vi det  veldig low-key på julerekvisittfronten i egen heim. Men det betyr ikke at jeg ikke lar meg inspirere av alle de flinke og engasjerte julepynterne der ute! Jeg blir ikke stressa eller får dårlig samvittighet av å se andre pynte til den store gullmedaljen, jeg blir bare varm i julehjertet mitt.

Når jeg tenker på denne hvitkledde  julemåneden bobler hjernen over med rødt og gull. Mye, mye, mye rødt og gull. Det er nok fordi mamma alltid har pyntet huset fra topp til tå med denne komboen. Har jeg ikke julefølelsen når jeg pakker meg ut av kontoret lillejuleaften, så får jeg det garantert i det jeg tar i ytterdøra til barndomshjemmet mitt i Askim. Late dager på sofaen med tegnefilm, en hund eller to i armkroken og enda mer julegodt; yes, jeg er klar!

Tilbake i egen leilighet i Oslo; her er en bitteliten titt på jula i stua mi . Har også funnet litt idèer på det verdensvide nettet hvis du trenger litt inspo til hvordan enkelt lage egne islykter, alternativt juletre, lavbudsjett juledekorasjon med mer. God fredag!

Processed with VSCOcam with p5 preset

Når man ikke har stor nok leilighet til klassisk juletre, må man improvisere! Juledekorasjon fra Ting og Nille:)

Treprodukter + levendelys = gooood stemning

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hvis jeg måtte velge èn type julerekvisitt, hadde valget vært lett; LED lys. Skaper en så lun og fin følelse

Christmas_inspo_Homedesign99_1

Lavbudsjett juledekorasjon; Hyssing og appelsinskall. Lag stjerner med pepperkakeform :D

Christmas_inspo_aimforhappiness

Finnes utallige varianter av disse vakre islyktene. Disse er laget av min venninne Jannicke som driver Aimforhappiness

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moseplassen ligger det en video på hvordan lage disse islyktene. Det eneste du trenger er vann og ballonger!

Christmas_inspo_amerrymishapblog

Har man liten plass, tadaaaa. Problem løst

Alternativt 2D juletre:)

Christmas_inspo_ElleDecor_SE4 kopi

La det grønne inn

Christmas_inspo_ElleDecor_SE1 kopi

Klassisk juletre med vintage vri

Christmas_inspo_myscandinavianhome2

Du kommer lagt med litt nøtter, kongler, grønne blader og kanel

Christmas_inspo_freckleandwulff1

Jeg sier bare JA! Helt fantastisk delikat

Håper du fikk noen ideèr til egenprodusert juledekor, og send meg gjerne en mail hvis du lurer på no mer. God førjul!

Leave a Reply